Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de calabaza en trozos de 2-3 cm
- 100 g de kale troceado
- 320 g de pasta corta seca
- 40 g de aceite de oliva
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 - 4 hojas de salvia fresca
- 60 g de cebolla en trozos
- 60 g de queso cremoso
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de piñones tostados
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 10210 kJ / 2440 kcal
- Białko
- 79.7 g
- Węglowodany
- 328.6 g
- Tłuszcz
- 97 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.1 g
- Błonnik
- 33.8 g
- Sód
- 3432.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salteado de verduras con salsa de cacahuetes
30 min
Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima
15min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 min
Ensalada de quinoa con judías verdes
30 min
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2hod. 50min
Ensalada de cebada con naranja
50min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40min
Cebada perlada con verduras y huevos en cocotte
1h 30min
Ensalada de quinoa con tofu
45 min
Bol vegano de garbanzos, arroz y verduras con salsa de cacahuete
40min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 min
Ensalada de lentejas en samfaina
1 godz.