
Urządzenia i Akcesoria
Entremets mangue-coco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
La gelée de mangue
-
de mangue mûre coupée en morceaux200 g
-
de jus de mangue250 g
-
d'agar-agar (1 g)½ sachet
-
de cassonade60 g
La semoule coco-cardamome
-
de lait de coco500 g
-
de cardamome en poudre1 c. à café
-
de semoule de blé dur fine40 g
-
de cassonade40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
280 kcal /
1171 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Végétarien
12 Przepisów
Francja
Francja