Wersje kompatybilne
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs, jaunes et blancs séparés
- 150 g de mascarpone
- 2 c. à café de miel
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 30 g de sucre en poudre
- 150 g de litchis en boîte
- 150 g de mangue mûre, fraîche ou surgelée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 304 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Rack d’agneau et couscous aux légumes
50min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15min