Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger piselli e ricotta
35 min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1óra
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Crocchette di soia
25 Min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30min
Burger veg di soia
3h 20min
Insalata di quinoa colorata
35 min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min