Tortini di quinoa
TM31 TM5 TM6

Tortini di quinoa

3.8 (16 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 peperoncino piccante fresco piccolo
  • 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
  • 300 g di funghi champignon a fette
  • 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe + q.b.
  • 750 g di acqua
  • 150 g di quinoa bianca
  • 2 uova
  • 15 pomodorini ciliegia a metà

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1075 kJ / 257 kcal
Białko
13.7 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy