Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 6 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 8 fette di mozzarella, scolata
- 4 fette di pomodoro fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata allo speck
35min
Zucchine ripiene
1h 10min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Insalata di mele e formaggio
10 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Carbonade
2j 10 menit
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Chicche di carote all'erba cipollina
1h 20min
Salsa ai porri caramellati
30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min