Urządzenia i Akcesoria
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
500 g tinned chopped tomatoesripe tomatoes cut in pieces500 g
-
tomato purée15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)100 g
-
sweet paprika1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
350 g dried green lentils, rinsed and drainedblack-eyed beans, dried soaked for at least 4 hours350 g
-
water350 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)270 g
-
1000 g raw squid rings, fresh or defrostedwhole baby squid cleaned, fresh or defrosted1000 g
-
salt plus extra for squid
-
ground black pepper plus extra for squid
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle
-
freshly squeezed lemon juice (opcjonalnie)20 g
-
fresh coriander (opcjonalnie) chopped
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1339 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
11.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tofu stew
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.