Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 2200 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- 600 g water (see tip)
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 4 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 30 g unsalted butter, diced
- 120 g cream cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 928 mg
Alternatywne przepisy
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Vegetable Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Squash and Broccoli Salad
35min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Vegan Rainbow Salad (TM6)
25 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Salt Cod Gratin
50min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 Std. 5 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 Min
Pink Salad
10 min