
Urządzenia i Akcesoria
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zest1 tsp
-
orange juice (approx. 1 orange)100 g
-
honey30 g
-
wasabi paste (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh salmon fillets skin optional (approx. 500-600 g total)4
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
leek white part only, quartered1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
buckwheat grains300 g
-
dry white wine100 g
-
water750 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
asparagus woody ends removed and cut in half1 bunch
-
roasted, unsalted cashew nuts (opcjonalnie)100 g
-
sunflower seeds30 g
-
goat's cheese crumbled50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
993 kcal /
4171 kJ
Białko
63.7 g
Tłuszcz
51.9 g
Węglowodany
65.5 g
Błonnik
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Ratatouille
40 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Courgette Omelette
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min