Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Chorizo Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 portions
Składniki
-
dried Puy lentils800 g
-
water plus extra for soaking2400 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
olive oil100 g
-
fine sea salt4 tsp
-
4 tsp hot paprikasweet paprika4 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chorizo cut in slices (0.5 cm)300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
853 mg
Białko
21 g
Kalorie
1480 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.