
Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Chorizo Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 portions
Składniki
-
dried Puy lentils800 g
-
water plus extra for soaking2400 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
olive oil100 g
-
fine sea salt4 tsp
-
sweet paprika4 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chorizo cut in slices (0.5 cm)300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
353 kcal /
1480 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
853 mg