Urządzenia i Akcesoria
Christmas Baked Cod (Portugal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
cornbread cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaf1 Tbsp
Olive Topping
-
pitted black olives100 g
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
grated Parmesan cheese1 tsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Cod
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)500 g
-
fine sea salt2 pinches
-
onions quartered100 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
cod fillet, skinless cut in pieces (4 cm)800 g
-
medium eggs separated2
-
double cream70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2254 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Creamed Cod
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min