Urządzenia i Akcesoria
Christmas Baked Cod (Portugal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
cornbread cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaf1 Tbsp
Olive Topping
-
pitted black olives100 g
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
grated Parmesan cheese1 tsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Cod
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)500 g
-
fine sea salt2 pinches
-
onions quartered100 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
cod fillet, skinless cut in pieces (4 cm)800 g
-
medium eggs separated2
-
double cream70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2254 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Creamed Cod
45 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min