Pork Meatballs with Celeriac and Apple
TM5

Pork Meatballs with Celeriac and Apple

4.6 (29 ocen)

Składniki

Meatballs

  • 80 g bread, torn in pieces
  • 80 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 500 g pork mince, broken in pieces
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp ground mace
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Celeriac and Apple Purée

  • 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
  • 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g water
  • 100 g milk
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Creamy Cider Sauce

  • 40 g onion, quartered
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 60 g plain flour
  • 200 g chicken stock
  • 300 g cider
  • 200 g double cream
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp caster sugar
  • vegetable oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3598 kJ / 866 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
63 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy