Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 500 g pork mince, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground mace
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac and Apple Purée
- 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 100 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Creamy Cider Sauce
- 40 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 200 g chicken stock
- 300 g cider
- 200 g double cream
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp caster sugar
- vegetable oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3598 kJ / 866 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 63 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min