Urządzenia i Akcesoria
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread torn in pieces80 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste5 - 8 sprigs
-
pork mince broken in pieces500 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac and Apple Purée
-
celeriac cut in pieces (2 cm)750 g
-
Granny Smith apple cut in pieces (2 cm)1
-
water150 g
-
milk100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Creamy Cider Sauce
-
onion quartered40 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour60 g
-
chicken stock200 g
-
cider300 g
-
double cream200 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
caster sugar½ tsp
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
3598 kJ /
866 kcal
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min