Urządzenia i Akcesoria
Mongolian lamb hot pot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1157.5 mg
Białko
33.1 g
Kalorie
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meat stock paste
45 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Pork san choy bau
25 min
Thai chilli chicken and basil
30 min