Mongolian lamb hot pot
TM6 TM5

Mongolian lamb hot pot

4.5 (418 ocen)

Składniki

  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 egg
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tsp light brown sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 2 garlic cloves
  • 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
  • 200 g brown onion, cut into halves
  • 40 g peanut oil
  • 1 tbsp sambal oelek, to taste
  • 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
  • ½ tsp Chinese five spice
  • 1 tbsp rice wine vinegar
  • 1 tbsp sesame oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1570.3 kJ / 373.9 kcal
Białko
33.1 g
Węglowodany
9.7 g
Tłuszcz
22.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1157.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy