Urządzenia i Akcesoria
Passionfruit and coconut slice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
20 portions
Składniki
-
raw cashews150 g
-
water for soaking
Passionfruit curd
-
eggs3
-
egg yolks2
-
honey50 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 4 passionfruits), strained if preferred, plus extra for serving170 g
-
lime zest and juice (no white pith)1
-
coconut oil50 g
-
gelatine powder1 tsp
Base
-
coconut oil plus extra for for greasing40 g
-
desiccated coconut75 g
-
macadamia nuts75 g
-
raw cashews75 g
-
psyllium husk20 g
-
rice malt syrup40 g
-
pitted dates80 g
-
salt1 pinch
Coconut topping
-
desiccated coconut70 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
coconut cream400 g
-
coconut oil125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.6 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1353 kJ /
322.1 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Almond addiction
1 Std.
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Lemon cake
2 Std.
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Lemon or lime butter
15 Min