Urządzenia i Akcesoria
Peanut caramel slice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
16 portions
Składniki
-
roasted unsalted peanuts (see Tips)260 g
-
water for soaking
Base
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing60 g
-
rolled oats150 g
-
pecans (see Tips)50 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
desiccated coconut20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
Filling
-
pitted Medjool dates100 g
-
coconut cream60 g
-
virgin coconut oil30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
banana100 g
Topping
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
grapeseed oil3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
8.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot cake bliss balls
40 min
Berry coconut cashew bars
2 godz. 40 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
ANZAC biscuits
40 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Banana and oat mini muffins
40 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Basic berry muffins
40 min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min