Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and nut biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
24 portions
Składniki
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
59.3 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
715.9 kJ /
170.4 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 Std. 15 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
No-bake coffee cake
7 Std. 30 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Healthy biscuits
35 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Basic berry muffins
40 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min