Urządzenia i Akcesoria
Chia and pepita gluten free loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 slices
Składniki
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
204.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
953.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min