Saffron arancini
TM6 TM5 TM31

Saffron arancini

3.5 (14 ocen)

Składniki

Arancini

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 180 g white wine
  • 3 pinches saffron
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 40 g unsalted butter
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 250 g Arborio rice
  • ½ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)

Assembly

  • 150 g quinoa flakes
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
  • vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
521.5 kJ / 124.2 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
9.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.6 g
Sód
68.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy