Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
TM6 TM5 TM31

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.4 (10 ocen)

Składniki

Coconut cream cheese topping

  • 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 tbsp agar agar powder (see Tips)

Cupcakes

  • coconut oil cooking spray, for greasing
  • 250 g coconut sugar
  • 120 g light olive oil
  • 400 g gluten free self-raising flour
  • 210 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp apple cider vinegar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
417.1 kJ / 99.3 kcal
Białko
0.5 g
Węglowodany
13.7 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
9.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy