Urządzenia i Akcesoria
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
48 portions
Składniki
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.6 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
417.1 kJ /
99.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream icing
10 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Freckle cake
26 godz. 40 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 godz. 30 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Gravity cake
2 godz.