Urządzenia i Akcesoria
Beef stew with buttermilk dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dumplings
-
butter for greasing
-
butter chilled60 g
-
self-raising flour230 g
-
buttermilk110 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
olive oil30 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)800 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste100 g
-
dried bay leaves3
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
962.2 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2424 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and cashews
55 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Stir-fry beef bowl
35 min