Urządzenia i Akcesoria
Beef stew with buttermilk dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dumplings
-
butter for greasing
-
butter chilled60 g
-
self-raising flour230 g
-
buttermilk110 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
olive oil30 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)800 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste100 g
-
dried bay leaves3
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
962.2 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2424 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min