Beef stew with buttermilk dumplings
TM6 TM5

Beef stew with buttermilk dumplings

4.4 (499 ocen)

Składniki

Dumplings

  • butter, for greasing
  • 60 g butter, chilled
  • 230 g self-raising flour
  • 110 g buttermilk
  • 1 pinch sea salt

Stew

  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
  • 500 g water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
  • 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 100 g tomato paste
  • 3 dried bay leaves
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2424 kJ / 577 kcal
Białko
32.5 g
Węglowodany
36.5 g
Tłuszcz
32.3 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Błonnik
6.8 g
Sód
962.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy