Urządzenia i Akcesoria
Mashed pea and corn slice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Mashed pea and corn slice
-
butter for greasing
-
spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters3
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
tasty cheese cut into cubes (3-4 cm)100 g
-
frozen green peas thawed500 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels thawed250 g
-
eggs4
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
plain flour50 g
-
baking powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Green goddess dressing
-
lemon zest (1 x 5 cm), no white pith3 pieces
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only7 sprigs
-
fresh chives cut into quarters20 sprigs
-
dried tarragon1 tbsp
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
sour cream50 g
-
lemon juice2 tbsp
-
sumac (optional)1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
804.5 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1546.8 kJ /
368.2 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Colourful quinoa salad
40 min