
Urządzenia i Akcesoria
Carrot gnocchi with zucchini cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
474.5 kcal /
1993 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
54.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
2082.6 mg