Carrot gnocchi with zucchini cream
TM6 TM5 TM31

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 ( 127 ocen )

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
  • 500 g water plus extra for boiling
  • 500 g carrots cut into thin rounds (5 mm)
  • 600 g zucchini cut into cubes (1 cm)
  • 1 egg
  • 2 ½ tsp salt plus extra to season
  • 250 g plain flour
  • 30 g eschalots
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 2 pinch ground black pepper
  • 1 sprig fresh basil leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
474.5 kcal / 1993 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
54.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
2082.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy