Urządzenia i Akcesoria
Dan dan mian (dandan noodles)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1493.1 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Tłuszcz
53.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Mapo tofu
15min
Sicilian prawn salad
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Yam Rice
45min