Urządzenia i Akcesoria
Dan dan mian (dandan noodles)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1493.1 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Tłuszcz
53.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Wonton soup
1 godz.
Buddha's Delight
55 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Gado gado
1 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min