Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 500 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g red cane vinegar
- 100 g soy sauce
- 1 tsp dried chilli flakes
- 500 g skin on chicken thighs, cut into halves
- cooked rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3981 kJ / 951.5 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 87.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1516.1 mg
Alternatywne przepisy
Southern-style chicken
40min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Spicy pineapple vinaigrette
Brak ocen
Chicken and Chinese Sausage Rice
50min
Sticky sesame chicken
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Cassava Cake
1h 20min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min