Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pork Adobo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper½ tsp
-
red cane vinegar100 g
-
soy sauce100 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves500 g
-
cooked rice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
3981 kJ /
951.5 kcal
Tłuszcz
87.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancit bihon
25 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Pinakbet
15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Bicol Express
45 min
Embotido
Brak ocen
Pork Adobo
55 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min