Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pork Adobo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper½ tsp
-
red cane vinegar100 g
-
soy sauce100 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves500 g
-
cooked rice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
3981 kJ /
951.5 kcal
Tłuszcz
87.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancit bihon
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Laing
1 godz. 50 min
Pork Adobo
55 min
Yam Rice
45 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.