Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna nut and seed bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 slices
Składniki
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
97.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Ras el hanout
10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
CADA (4 ingredient muesli)
10 Min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min