Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna nut and seed bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 slices
Składniki
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
97.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Carrot top pesto
15 min
Sweet and spicy nut butter
30 min
Chai-spiced nut butter
15 min
Basic nut butter
30 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min