Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna nut and seed bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 slices
Składniki
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
97.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla wet chai
15 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Beetroot salad
10 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Falafel crackers
40 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Quick beetroot relish
40 min