Gwinganna nut and seed bread

Gwinganna nut and seed bread

4.4 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 slices

Składniki

  • flaxseeds
    100 g
  • mixed nuts of choice
    70 g
  • quinoa flakes (see Tips)
    115 g
  • sunflower seeds
    70 g
  • pepitas
    70 g
  • psyllium husk
    25 g
  • sea salt
    1 tsp
  • macadamia oil
    45 g
  • raw honey
    20 g
  • warm water
    350 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 97.6 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 619.9 kJ / 148.2 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...