Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g rice malt syrup
- 100 g coconut sugar
- 2 tbsp honey
- 400 g apple sauce (see Tips)
- 60 g coconut oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp salt
- 2 tbsp teff (see Tips)
- 2 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp chia seeds
- 100 g quinoa flakes
- 60 g puffed buckwheat (see Tips)
- 20 g millet puffs (see Tips)
- 40 g amaranth grains, popped (see Tips)
- 60 g sesame seeds
- 250 g raw almonds
- 100 g shredded coconut
- 150 g dried cranberries
- 80 g dried blueberries
- 50 g dried apple, cut into pieces
- milk of choice, to serve (optional)
- yoghurt, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 26786 kJ / 6377 kcal
- Białko
- 113.6 g
- Węglowodany
- 738 g
- Tłuszcz
- 325.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 126.2 g
- Błonnik
- 99.2 g
- Sód
- 2637.2 mg
Alternatywne przepisy
Four-seed honey butter
30 min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min
Nut and seed butter
10min
Gluten free sticky date puddings
1h 5 min
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free breakfast pizza
1h 20 min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Buckwheat bread
2u. 5min
Gluten free chocolate brownie
45 min