Urządzenia i Akcesoria
Sesame and chia seed loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
butter for greasing
-
basmati rice110 g
-
millet80 g
-
quinoa40 g
-
chickpea (besan) flour (see Tips)40 g
-
buckwheat flour (see Tips)90 g
-
arrowroot flour70 g
-
coconut flour70 g
-
chia seeds plus extra for sprinkling40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
agave syrup or coconut syrup2 tbsp
-
water plus extra for brushing400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
coconut oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
sesame seeds for sprinkling
-
sea salt flakes for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
393.5 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
906.3 kJ /
215.8 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min