Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat mushroom tartlets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
24 pieces
Składniki
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
water50 g
-
egg yolk1
-
gluten free flour mix for dusting (see Tips)
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms300 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 130 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
unsalted butter20 g
-
vegetable oil20 g
-
gluten free flour mix1 tbsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
-
thickened cream50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grated nutmeg1 pinch
-
fresh chives finely sliced, for garnishing10 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
168.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
330.7 kJ /
78.7 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Cheese soufflés
30 min
Gluten free flatbreads
40 min
Cheesy biscuits
1 godz. 25 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Gluten free pizza base
35 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Spinach and feta muffins
40 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.