Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Wartości odżywcze
- na 320 g
- Kalorie
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 257 g
- Tłuszcz
- 59.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 355.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15 min
Crème pâtissière
15min
Gnocchi tricolore
35 min
Romesco dip
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Sriracha Sauce
72sa 20 dk
Beurre blanc
15min