Urządzenia i Akcesoria
Caramelised sherry vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
320 g
Składniki
-
raw sugar250 g
-
sherry vinegar100 g
-
dry sherry100 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil60 g
-
water1000 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
355.1 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
6944.4 kJ /
1659.8 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
257 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Rhubarb and ginger gin fizz
336 godz. 10 min
Thick and Creamy Custard
15 min
Pease Pudding
13 godz. 10 min
Croquembouche
Brak ocen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Ras el hanout
10 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Tomato passata
1 godz. 40 min