Urządzenia i Akcesoria
Caramelised sherry vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
320 g
Składniki
-
raw sugar250 g
-
sherry vinegar100 g
-
dry sherry100 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil60 g
-
water1000 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
355.1 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
6944.4 kJ /
1659.8 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
257 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Tomato Kasoundi
2 godz.
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Gluten free flatbreads
40 min
Baba ghanoush
1 godz.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.