Urządzenia i Akcesoria
Savoury herb baked ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Grain free crackers
-
chia seeds30 g
-
water120 g
-
raw almonds280 g
-
sunflower seeds60 g
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
sea salt flakes for sprinkling
-
sesame seeds30 g
Baked ricotta
-
oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
egg1
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
905 mg
Białko
25 g
Kalorie
2323.1 kJ /
553.1 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Haloumi
5 godz.
Brazilian cheese puffs
20 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min