Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3175 kJ / 759 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Risotto verde
30 Min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 Min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Trofie con verdure alle erbe
40min
Penne peperoni e noci
35 Min