Orata e vongole con salsa alle verdure

Orata e vongole con salsa alle verdure

4.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di vongole, fresche, ben pulite
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
  • 1 peperone verde a pezzi (70 g)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
  • 100 g di funghi champignon puliti e a pezzi
  • 20 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32.85 g
Kalorie 1120 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 13.95 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...