Orata e vongole con salsa alle verdure
TM31 TM5 TM6

Orata e vongole con salsa alle verdure

4.3 (18 ocen)

Składniki

  • 200 g di vongole, fresche, ben pulite
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
  • 1 peperone verde a pezzi (70 g)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
  • 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
  • 20 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1120 kJ / 268 kcal
Białko
32.85 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
13.95 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy