Urządzenia i Akcesoria
Eat your veggie gardens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
water500 g
-
broccolini cut into 12 mini trees1 bunch
-
garlic clove (small)1
-
hulled tahini1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into 12 pieces2
-
red capsicum cut into 12 strips½
-
snow peas cut into halves diagonally6
-
cherry tomatoes12
-
Lebanese cucumber cut into 12 sticks1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
155.2 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
254.8 kJ /
60.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 Min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 Std.
Israeli couscous salad
1 Std.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Pure green goodness
5 Min
Coconut and almond milk shake
10 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 Min
Colourful quinoa salad
40 Min