Eat your veggie gardens

Eat your veggie gardens

5.0 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
12 portions

Składniki

  • water
    500 g
  • broccolini cut into 12 mini trees
    1 bunch
  • garlic clove (small)
    1
  • hulled tahini
    1 tbsp
  • carrot cut into pieces
    100 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • olive oil
    20 g
  • celery stalks cut into 12 pieces
    2
  • red capsicum cut into 12 strips
    ½
  • snow peas cut into halves diagonally
    6
  • cherry tomatoes
    12
  • Lebanese cucumber cut into 12 sticks
    1

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 60.7 kcal / 254.8 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 155.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...