
Urządzenia i Akcesoria
Eat your veggie gardens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
water500 g
-
broccolini cut into 12 mini trees1 bunch
-
garlic clove (small)1
-
hulled tahini1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into 12 pieces2
-
red capsicum cut into 12 strips½
-
snow peas cut into halves diagonally6
-
cherry tomatoes12
-
Lebanese cucumber cut into 12 sticks1
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
60.7 kcal /
254.8 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
155.2 mg