Urządzenia i Akcesoria
Eat your veggie gardens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
water500 g
-
broccolini cut into 12 mini trees1 bunch
-
garlic clove (small)1
-
hulled tahini1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into 12 pieces2
-
red capsicum cut into 12 strips½
-
snow peas cut into halves diagonally6
-
cherry tomatoes12
-
Lebanese cucumber cut into 12 sticks1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
155.2 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
254.8 kJ /
60.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut and beetroot balls
40 min
Strawberry and thyme butter
10 min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 godz. 10 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Quick blueberry ice cream
5 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Avo and egg spread
35 min