Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 50 克 豬絞肉
- 50 克 冷凍青豆
- 180 克 板豆腐, 切約1.5公分
- 2 茶匙 蠔油
- 1 茶匙 蕃茄醬
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g