Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 老薑, 切片
- 60 克 黑糖
- 1200 克 水
- 700 克 地瓜, 去皮,切塊(約3公分)
- 40 克 二砂糖
- 1 小撮 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 479 kJ / 114 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.3 g