滷焢肉

滷焢肉

4.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 八角
    2 粒
  • 桂枝 (長約5公分)
    3 克
  • 甘草
    2 片
  • 5 克
  • 蒜頭
    15 克
  • ,切段
    15 克
  • ,切片
    5 克
  • 五花肉 ,切片(厚約1公分)
    450 克
  • 米酒
    30 克
  • 350 克
  • 醬油
    50 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 552 kcal / 2307.2 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 42.8 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...