
Urządzenia i Akcesoria
豉椒炒排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
豬小排 切塊(3公分),劃刀300 克
-
醬油1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
紅蔥頭3 顆
-
蒜頭3 粒
-
油3 大匙
-
薑 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
洋蔥 ,切塊½ 顆
-
豆豉 ,以熱水泡開並保留水1 大匙
-
米酒1 大匙
-
青椒 切片(三角片狀)½ 顆
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
509 kcal /
2133 kJ
Białko
28.5 g
Tłuszcz
36.73 g
Węglowodany
11.13 g
Błonnik
1.79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan