蔥爆牛柳

蔥爆牛柳

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 牛腰內肉 ,切條(約1公分x5公分)
    300 克
  • 醬油膏
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 30 克
  • ,切段(5公分)
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    15 克
  • ,切片
    10 克
  • 洋蔥 ,切條(約1公分)
    80 克
  • 太白粉 ,先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 185.6 kcal / 775.7 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...