
Urządzenia i Akcesoria
白菜五花肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油1 茶匙
-
蝦米1 茶匙
-
帶皮五花肉 切片(厚約0.5公分)200 克
-
醬油20 克
-
米酒30 克
-
大白菜 切段(約3公分)300 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蒜苗 切段(約2公分)50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
214 kcal /
897 kJ
Białko
8.575 g
Tłuszcz
17.45 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan