
Urządzenia i Akcesoria
歸杞滷白菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
櫻花蝦5 克
-
乾香菇 ,泡軟、切片3 朵
-
蒜苗 ,切段15 克
-
娃娃菜400 克
-
水50 克
-
當歸5 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
69 kcal /
288.2 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan