Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 5 克 櫻花蝦
- 3 朵 乾香菇 ,泡軟、切片
- 15 克 蒜苗 ,切段
- 400 克 娃娃菜
- 50 克 水
- 5 克 當歸
- 1 茶匙 枸杞
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 288.2 kJ / 69 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.8 g