歸杞滷白菜

歸杞滷白菜

4.6 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 櫻花蝦
    5 克
  • 乾香菇 ,泡軟、切片
    3 朵
  • 蒜苗 ,切段
    15 克
  • 娃娃菜
    400 克
  • 50 克
  • 當歸
    5 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 69 kcal / 288.2 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 4.1 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...