
Urządzenia i Akcesoria
蘋果麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
紅蘋果 ,去皮、切塊120 克
-
牛奶40 克
-
原味優格20 克
-
中筋麵粉200 克
-
高筋麵粉50 克
-
冰糖粉30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
奶粉20 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶油 (不需室溫軟化)30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
364.8 kcal /
1524.8 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
61.2 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan