椒鹽里肌

椒鹽里肌

4.2 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 豬里肌肉 切塊(約3公分)
    300 克
  • 香油
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切段
    1 根
  • 2 大匙
  • 蔥白切段、蔥綠切蔥花
    2 根
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 無鹽烤花生 (opcjonalnie) ,稍微拍碎
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 233 kcal / 978 kJ
Białko 16.9 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...