
Urządzenia i Akcesoria
椒鹽里肌
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 切塊(約3公分)300 克
-
香油1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段1 根
-
油2 大匙
-
蔥 蔥白切段、蔥綠切蔥花2 根
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
無鹽烤花生 (opcjonalnie) ,稍微拍碎1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
233 kcal /
978 kJ
Białko
16.9 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan