Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Tłuszcz
- 37.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antipasto di funghi e capesante
35min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Brak ocen
Vinaigrette orientale al coriandolo
10min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Éclair di primavera alla verbena
Brak ocen
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Cocktail tropicale
10min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 godz. 20 min
Panini ripieni di funghi cardoncello
1 godz. 15 min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min