Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 750 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina di forza (tipo manitoba)
- 150 g di zucchero q.b. per spolverizzare
-
300
g di olio di oliva
lub 300 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Białko
- 0.64 g
- Węglowodany
- 6.64 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Tagliolini alla zucca
1h 20 min
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Galette des rois ananas e Rum
2 godz. 30 min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min