Urządzenia i Akcesoria
Purè di carote e peperoni arrostiti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 porzioni
Składniki
-
450 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
700 g di acqua
-
170 g di peperoni rossi arrostiti in scatola sgocciolati
-
30 g di burro morbido
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
1 cucchiaino raso di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Contorni
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Stoemp (purea di verdure)
35 min
Purè di carote speziato
50 min
Polpette di carote
1 godz.
Purè di finocchi
35 min
Polpette di funghi
1 godz.
Purè di carote arrosto
1 godz.
Rose di melanzane al tonno
35 min
Purè di carote all'olio di oliva
30 min
Purè di piselli
40 min
Purè di broccoli
40 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min