Zuppa di quinoa e fagioli borlotti

Zuppa di quinoa e fagioli borlotti

4.2 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 140 g di quinoa bianca lavata e ben scolata
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b. pe irrorare
  • 100 g di porri a rondelle
  • 100 g di carote pelate e a cubetti (1 cm)
  • 100 g di cavolo cappuccio a striscioline
  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 750 g di brodo vegetale caldo
  • 150 g di fagioli borlotti lessati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.4 g
Kalorie 761 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...