Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle al gratin
1h
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Cipolle ripiene di verdure
1 godz. 20 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Insalata con primo sale e noci
20 min
Involtini tricolore al cartoccio
45 min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Salatini vegetariani
50 min
Caponata di mele
50 min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min