Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h
Spiedini di frutta e cioccolato
30 min.
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min.
Insalata con primo sale e noci
20p
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20p
Melanzane alla siciliana
1óra 15p
Spiedini di salsiccia e uva
50min
Rotolini di tacchino
1h
Caserecce allo sgombro e limone
30 min.
Penne al sedano
30 min.