Baccalà al forno con broccoli

Baccalà al forno con broccoli

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Baccalà
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di pane secco
  • 125 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di olive nere denocciolate
  • 1000 g di cipolle a pezzi
  • 2 cucchiaini di sale
  • 20 g di vino bianco
  • 600 g di patate a pasta farinosa a fette sottili
  • 1 - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
Broccoli
  • 500 g di cimette di broccoli
  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29.3 g
Kalorie 1990 kJ / 476.1 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...