Urządzenia i Akcesoria
Coconut and beetroot balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
22 portions
Składniki
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)210 g
-
pitted Medjool dates12
-
desiccated coconut plus extra for coating130 g
-
raw cashews (see Tips)80 g
-
cacao powder2 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
333 kJ /
79.2 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Hazelnut crunch bliss balls
40 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Apricot and carrot bliss balls
1 godz. 20 min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Carrot cake bliss balls
40 min