Pain sans gluten au riz et sarrasin

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de riz
    350 g
  • de farine de sarrasin
    150 g
  • de sel marin
    1 c. à café
  • huile (opcjonalnie) pour le moule

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 300.3 kcal / 1269.5 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...