Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
lub 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3u. 15min
Brioche sans gluten
2h 15 min.
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min.
Blinis sans gluten
2h
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3u. 15min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte brisée sans gluten
5min