![Perles du Japon mangue-pamplemousse Perles du Japon mangue-pamplemousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E298B50B-EA23-4C1C-8FB5-1E6853D00FDE/Derivates/727EFB57-CF40-4AEA-BBCD-E0F85CE4D013.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 100 g de perles du Japon
- 300 g de mangue mûre, détaillée en cubes (1 cm env.)
- 600 g de lait de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de pamplemousse, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Kulfis à la mangue
9h 15min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 godz.
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2h 30min
Perles du Japon à la grenade
30min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55 min
Riz gluant au lait de coco
8h 45min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min